Vilkår og Betingelser for medlemskab

Medlemskab

Medlemskab forudsætter betalingsaftale oprettet gennem https://myfightbook.com.

Opsigelse løbende måned plus en måned

Du kan selv opsige dit medlemskab på https://myfightbook.com eller kontakte en træner i klubben.

Regler

Mød op 10 minutter før starter, så du er klar når træningen starter

Gå ikke på bare tær fra omklædningsrummet til træningssalen, da der vil blive slæbt jord og skidt med op på måtten.

ingen sko på måtten, undtagen brydesko

Kom ikke til træning hvis du har nogen form for smitsom sygdom, symptomer eller infektioner. Du er velkommen tilbage når du er rask igen.

Macho grappling efterlades uden for træningssalen, klap und når du bliver fanget i en lås og lad vær med at trække låse igennem så du skader din træningsmakker. Slip låse når der klappes ud.

Vis respekt overfor din træningspartner og instruktør

Lad vær med at piv, træn og bliv stærk og god, så holder det op med at gøre ondt.

Pircinger, halskæder, ure, ol. afmonteres før træning

FFF arbejder for en sund krop og mod doping. Alle former for doping og præstationsfremmende stoffer, som steroider, epo, osv. accepteres ikke.

Ingen slåskamp uden for træningssalen! Det eneste tidspunkt hvor det du lærer må bruges er til stævner eller ved nødværge, “En handling, der ellers ville være strafbar, straffes ikke, når den var nødvendig til afværgelse af truende skade på person eller gods, og lovovertrædelsen måtte anses for at være af forholdsvis underordnet betydning.” Du kan læse mere om reglerne om nødværge på retsinformation – straffeloven, 3. kapitel § 14″

Ansvarsfraskrivelse

Frederikssund Free Fight eller dets trænere kan ikke holdes ansvarlig for person- eller materielle skader, der måtte ske mens du træner, benytter, færdes eller opholder i, på eller omkring klubbens træningsområder. Du har til enhver tid det fulde og utvetydige ansvar for din deltagelse, ophold, og færden samt for dine ejendele.

Det påhviler herudover dig som medlem til enhver tid at overholde gældende lovgivning både under og efter træning i og uden for klubben.