Tre sejre til FG Fight Night 16

Martin_l Nyheder

Anders Larsen, Mathias Østengaard og Thomas Knudsen vandt alle deres kampe til FG Fight Night 16 i lørdags d. 24.10.2015.

Anders Larsen kæmpede en shootfighting kamp, hvor han udviste god kontrol og gode teknikker hele vejen igennem. Blandt andet ramte han med et voldsom højre spark, der kunne høres i hele salen. Han sluttede kampen af med at vinde på side choke i slutningen af anden runde.

Mathias Lunding Østengaard havde sin første MMA kamp. Han lagde hårdt ud med et langt kryds, der sad lige i ansigtet, efterfuldt af en dobbeltleg med mega slam. På gulvet fulgte han op med ground and pound, hvorefter han tog mount efterfulgt af mere hård ground and pound. Mathias sluttede kampen af med at tage ryggen og fangede modstanderens arm med sit ben og afsluttede derefter med et perfekt choke.

Thomas Knudsen kæmpede sin anden MMA kamp. Han lagde hårdt ud med spark fra alle vinkler, efterfulgt af en perfekt jab overhand combo, der tydeligt rystede hans modstander. Et par spark mere og så en lækker dobbeltleg op af buret. Han arbejdede et stykke tid på med position, og da han først fik mount og begyndte at lande bomber, blev det for meget for hans modstander, der gav op.

Super stærkt arbejde af alle tre hvilket I godt kan være stolte at.