VM I Bahrain

Martin_l Nyheder

Resultetet fra VM I Bahrain

I første kamp, i Bahrain, mødte Thomas en hård striker fra Libanon. Thomas dominerede ham dog perfekt med nedtagninger, ground and pound og grappling i alle 3 runder – og fik også ramt på ham stående flere gange.

Thomas vandt derfor første kamp på dommerstemmer og var herefter sikret en plads i kvartfinalen dagen efter.

I anden kamp mødte Thomas en hård modstander fra Sverige, som var seeded som værende den bedste -93 kg amatørkæmper i verden!

Thomas kæmpede en utrolig flot kamp, som måske endda var flottere end den første. Thomas vandt sikkert første runde med hård ground and pound og dominerende top control. Anden runde startede bedst for svenskeren, men Thomas kom stærkt igen.

I tredje runde blev der scramblet en del og efter et mislykket nedtagningsforsøg fra Thomas’ side, fik svenskeren ryggen på Thomas, og dernæst en body triangle, hvorefter Thomas måtte se sig nødsaget til at klappe ud, da han fik et trykket ribben og ikke længere mente at han kunne forsvare sig intelligent i mod slag.

Alt i alt en rigtig flot præstation, hvor 43-årige Thomas “Knuseren” Knudsen viste at han ligger blandt de 8 bedste amatør kæmpere i -93kg i verden.